Sunday, July 24, 2011

orang lain kau boleh add. aku kawan kau, tak boleh kau nak add?

hai. korang pernah tak, bila korang suruh kawan-kawan korang add korang, dia cakap dia jenis tak suka add orang lain? dia just nak orang add dia ja. pernah tak jumpa?? ha...tak pernah jumpa ek?? tak apa..lepas ni korang akan jumpa la. tak lama sekejap. tak sekejap, lama lagi ah tu. haha..



ok. sebenarnya aku pernah kena kot dengan kawan aku sorang ni. masa tu aku baru ja buat fb baru. disebabkan aku add terlalu ramai orang, kawan-kawan aku la of kos kan..fb aku dibanned dari add orang selama dua minggu. so, aku mintak la kawan aku sorang ni add aku. 


then, dia jawab, "aku tak sukew add orang. aku nak orang add aku jewww...." eeuuwww....kamon la...aku sebagai kawan yang baik dan penuh kesabaran ni, *sila muntah sekarang* lepas habis ja dua minggu aku diharamkan add orang, (macam edah la pulak..haha) aku pon add dia..


you guys guess what?? bila aku tengok ja wall dia, penuh dengan wallpost tulis, "thanks for add me" "tqvm cantik coz approved saya" n etc.. pulak tu, semuanya laki. perh.....aku sentap kot!! ellow..S.E.N.T.A.P oke? ouh...orang laki boleh pulak kau add..aku kawan kau since dari kecik, kau tak leh pulak nak tolerate add aku?? oke. i got it. sebab aku perempuan kan? sex bias betul la kau ek. haha


tak faham aku dengan orang jenis ni. kadang-kadang aku rasa macam bajet hot jugak. sebab dia nak orang add dia ja. dia tak nak add orang. macam dia peymes ah tu. excited sangat la tu setiap kali login fb, banyak orang add dia. padahal dia yang suruh kita add dia. ouh..kamon..jangan nak perasan sangat la.

whoah...cantiknya kau!! :D

baru-baru ni adik aku balik cuti mid-sem, dia gitau aku yang kawan aku tu, add kawan-kawan adik aku. what the??? padahal kawan-kawan adik aku tu tak kenal pon dia. bila tengok mutual friend, aku dengan adik aku. add laki yang hot pulak tu. *jeles* muahaha...oke. tak lawak.   sebab dia rasa dia hot la. lupa dah kot neraka lagi hot. haih...manusia-manusia...macam-macam ragam. bajet macam aku tak boleh nak meragam la?? haha..kamon la...

43 comments:

HARITH ISKANDAR

ehe pernah je kene.tp wat xtau je sbb xde untung pon dorang kwn dgn aku.hehe :)

aten qylah

aten pun menyampah dengan orang mcm tu.siyess !

MissViVio

hahaha...sya mngalah pon sbb kwn dari kecik kot..

Jiejah Gorjes

yup mmg wujud spesis tuh. dia kata wat per dia nak terhegeh2 add orgtu..kalo org tu anggap dia kawan org tu la kena add dia watdefak la kan nyampah malas nk layan...

MissViVio

wah3...jihah gorjes emo ah...mang btul pon! :D

Ungu Violet

sabor ajelh dpt kawan camtuh...huhu

chenthagila

gersang sangat kot tuh. muehehehe.

Green Apple

kawan cam tu pon ada...

rara pinkmafia

hmmm kalau kwn cm tu ignore je dikkk.

eh eh nk tnya,cane buat side bar cm tu.comels.

perondajaketbiru74

org mcm ni selfish namanya abaikan jer...

cik Lilis

dorang rasa dorang hot kot , hihi ;D

Cik Ca'ah

alhamdulillah,tak pernah jumpa lagi org cenggitu
hahaha
sian,bila dah desperate nak bajet hot
cenggitu la.
tah pape

amir aizat

ekceli dorunk plg loser kot!

MissViVio

nk wat cmna...diorg memang hot..xley nk kta pa2 la..

diana

dia berangan jadi artis la tu...
jangan kawan dengan dia dah..
(jadi batu api)

caliph shuriken

klau org pnah ada kes dgn sy.. mmg sy abai trus org tu.. tapi klau ok, sy xde problem nk add or diorg add sy ^^

qyrul nysa

hehe ~ dah pernah kene jugak . x fahan nape liat sgt nak add org . padahal member2 sendiri . -_-".

MissViVio

sbb dia nk jd artis la 2..baik wat fanpage ja kn..blh la aku like. kn snang. haha

= d =

ade gak org cam nie..
ish3..
nasib baik kawan..
:)

milo

hahahaha.ohh pelishh lah. lempang laju2 kang baru tahu..hehe..memang bajet hot gilaa..

Iqa

sabo ja dapat member camtu..boleh kata member tu mmg bajet hot..sorry to say..tapi saya penah kena gak..perrghh!!sakit ati siot!!

Lea IsNaw!

org mcm tu pun ade ke?
ish..xyah la add die tuh
bajet gile...

MissViVio

ahaaa...msti la ada. bla jmpa byk mnusia, byk rgam. msti la dd coz kwn dri kcik lg. huhu..kna mngalah jgak la. :) xkn nk pertahan ego lg. hehe...:)

messy_mess

ade konflik mungkin ~

ZackJ

org yang banyak ragam ni , harus duk di simpnag renggam

peep

xde org nk add gua.. hik2x sedihnyer.. :P

MissViVio

konflik dlman mybe. haha

Eddy Dce

ape punye kawan la cam tuh...member sndiri pon x nak add...sabor je la...huhu....

HiSaM ! ! !

kalau org tak kenal dia cakap cmtu gua ok lg...kalau org kenal pon ckp cmtu mmg nk kena sigong!

liya alia

ehhhh.. ada jugak ehh kawan macam tu.. kalau saya mmg tak add org.. sebab tak kenal.. kalau dah kenal tu tak payah suruh pon dah add,, hee

MissViVio

hahaha..ni sbb kwn la. kalu xknal, lntak ah kn...huhu

josrevalution

salam..huii.. psl kwn2 dri kci ne sampi lh skg xprnh pk sa surh add kwn sa tu.. tpi dia sndri p add sa..hehe..lau mgk kwn sa tu xadd sa pn xpe jg.. czz,,, ad jg kwn yg mdh plupa ne wlupn dia kwn rpt kta msa kci lg,mau jg kta yg ingat dia sllu..huhu.. bkn lg mcm2 rgam org skrg ne.. p mcm2 ad.....hahaha.. appn.. lau ad kwn mcm tu yg uat kta skit hti. uat xtau je lh nti dia mcri jg tu kwn lmanya lau da ksunyian..huhu lst skli, jgn kta brmusuh sdh yer,,,...hehe 30-lagu-lagu-top-download-masa-kini

Beeha B.

pnh jumpe org mcm ni...tp smpai sudah x add die..last2 die gk yg add,,..pelik bile laki je br nk add kn..

MissViVio

hehe...populariti mybe.

RafLurv

org bajet hot la tu miss vivio.huhu

MissViVio

hahaha...mang hot pon. xley nk kta pa ah org cmtu. :)

fiq.

euwwww ayat mcm tu dia boleh keluarkan untuk kawan? kawan kot..
adoi,,but it`s ok lah gurl..

jangan fikir sangat, manusia ni betul2 pelik. kalau kita layan, nanti kite plak pusing sebab kepelikan ini.

muak dengan perangai manusia

MissViVio

yup. dia ckp cmtu ah.haha...juz nk share ja norma hdup teenagers skrg. :)

alif haris

hahaha ini mcm orag pn ade ke .. huuhu ..
pelik2 ..
die baca ni msti sentap ! hahaha :D

MissViVio

hahaha..xdaknya..aku yg sentap oke.

SweetLikeWhat

adoi macam-macam perangai orang yekk..

ïêmå å¢klê§

maybe die rasa kawan facebook xsepenting kawan relity..
kawan reality ni xadd kt fb pun still kawan baek kan..hihi
(positive thinking)

amna

pernah.. taktau la apa sebb, tapi kerna kita ni ikhlas nak berkawan dgn dia, so kita pun buat shaja la.. huhu