Friday, September 16, 2011

hari ni...

hari ini kau rampas hak orang, esok lusa ta mustahil hak kau pon dirampas..hari ini dy sanggup meninggal kan pasangannya untuk kau, tidak mustahil jugak suatu hari nanti dy akan meninggal kan kau untuk kekasih barunye..

aisehmen ayat!! ni aku copy and paste dari status abang senior aku jugak blog pal aku. hee~ ramai giler kot orang like status dia. *jeles*



sebenarnya aku pegang satu ja,never leave something good to find something better, because once you realize you had the best, the best has found better. 


ye la..korang kena tahu la yang  while you're busy looking for the perfect person, you'll probably miss the imperfect person who could make you perfectly happy. sebab dia rasa dia tak sempurna tu la cuba buatkan orang tu sempurna. cewwaahh! :D kan? kan? kan? macam loser tak?? hoho..




you can't change what's done, you can't go back in time, you can't try to change the hurt feelings or mend the broken hearts. all you can do is learn from your mistakes, and hope you will never regret anything as much as you do now. so, tak payah la nak perbaiki. biar masa ja yang pulihkan semua tu. benda dah berlaku dan telah pon berlaku. tak leh ubah nak patah balik da. no. no. no.nooo...*sambil goyangkan jari telunjuk* :D  


eh3?? ape aku merepek ni?? aku excited nak g open house kat umah kawan aku. ok. bye! maaf la atas kemerapuan aku kat sini. ngeh..ngeh..ngeh..*teruja*

26 comments:

Tukang Karut

what u give, u get back...

Brilliant Marjan

betul lah tu..kita just buat apa yang terbaik je dalam hidup..tak perlu nak buat onar dgn dengki kat orang lain ke apa ke..

teha

xperlu laa nk cri yg perfect sbb xde manusia pon yg perfect dlm dunia nie.. hehe

MissViVio

@tukang karut : yezzaa!! btul! anda buat, anda dpt. :) dont say, "it wont happen 2 me" coz life's too "funny" to prove us wrong.

@brilliant : hehe..asanya bila da wat yg t'baik, apa yg akn jd lpas 2, xde la asa mnyesal ke apa kn..:)

@teha : btul3. kcuali mr.perfect kot..perfectionist. :D haha

Anniesya

entry nie besh laa . hehhe

Ezzattie

sy suka yang 'while you are busy looking for the perfect person, you'll probably miss the imperfect person who could make you PERFECTly happy.' huhuhuhu like3!

ciNdhaDahniEa

betul2! setuju...~ hmmmm

yen(toka ziizokukuto)

hehe membuka minda,, :) thankz sis,,

AIEN NOT ALIEN

kadang2 apa yang kita perlukan bukan yang dicari2 tapi yang dah sedia ada depan mata...hihi..

no...no...noooo... *nak goyang jari telunjuk sekali*

hey..sayang... best ye Kivio wish besday..siap ada entri khas...segan kita nak drop komen...mengganggu je..hahaha...

MissViVio

aisehmen aien!! hahaha...hm..best la. t'kjut pon ade. xsgka dia wat btul. huu~ ala..drop je komen..dia ok je la. :)

afzalsukasuki

hmm kita manuasia takkan pernah puas dengan apa yang kita ada.sentiasa sedar diri..kadangkala yang TERBAIK bukan untuk diri kita

MissViVio

allah xkn bg apa yg kte nk. Allah akn bg apa yg kite prlu. :)

Arpiiz

sentiasalah bersyukur dengan apa yang ada..

eh, ada kene mengena ke ni..hehe

Pocket

rampas!
then sila jaga
jangan di'rampas'
kembali..

the fear would kill u more :D

so cari yang tak perlu merampas
buleh?

❤~Emma Abduh~❤

same goes wif my fren recently..kejam...

aku

nice words there.. :)

MissViVio

hee~ it same goes wimme ler..but nver mind. it's better than b'terusan kn. :)

Miz Novexx

sebab tu jangan kita ambik hak orang sebab satu masa nanti hak kita tu akan diambik orang lain pulak...
lebih baik bersederhana dalam semua benda :D

SweetLikeWhat

fikir baik buruk sebelum kita buat sesuatu perkara.. :)

Nizam Ijam

heheheh pikir dulu sebelum bertindak...

nuyui a.k.a miss NUSHA

apa yg kamu buat,itu yg kamu terima..

=)


pinjam ayat tu ea.. ^__^

MissViVio

hehe...silakan. :) sya pon copycats jgak. haha

pUtEri sHaFieZa

xde manusia yg sempurna kat dunia ni.. =)

hazwani yusof

bila dapat yang elok. nak lagi elok. tu lah manusia :)

m!3yr4h_LolLy

pengalaman lalu mematangkan kite. hee

MissViVio

sbb x pernah mrasa puas dgn apa yg ada. :) but experience also the best teacher in our life. :) we must learn from it.