Monday, November 7, 2011

aku bakal gemuk. yaaahhhooo!!

assalamualaikum wbt.

first of all, aku nak ucapkan selamat hari raya aidiladha. harap-harap dapat hayati makna korban la noh. jangan berkorban for nothing pulak. oopss.

ok. aku tak tau la kenapa sejak balik rumah cuti mid-sem ni, aku makan banyak. setiap kali pi beraya rumah orang, mesti aku akan makan. makan banyak pulak tu. dah la tu, aku makan dengan selera sekali. macam tak makan kat rumah orang yang aku pi beraya sebelum tu. haha.

ouh. aku tak tau la. tau-tau ja la raya haji ni banyak bukan main daging. of kos menu yang tuan rumah masak tu berasaskan daging. uih..konfom lemak aku naik. berat badan aku naik. yes!!! aku suka!