Friday, November 18, 2011

rahsia a.k.a secret.

'rahsia memang dibuat untuk dibocorkan pun. cuma lambat atau cepat ja, you choose'

ouh. nice status my friend! gila mengundang. tapi kau tak tau ka bukankah ianya satu amanah? perlu ka bocorkan kalau ianya berkaitan rapat dengan keaiban orang tu? patut la makin tak boleh dipercayai. ouh. dunia ni memang dahsyat. sorry. aku tak dapat like status hang tu. sebab aku dislike it. HAHA!


banyak sangat benda yang fake kat luar sana. especially dalam fb. lain sangat dari relitinya. luar cakap lain, dalam fb lain. tak sama dengan prinsip dia kat luar. tak boleh nak jangka orang tu macam mana. sebab tau surface ja. inside of them, tak tau macam mana. gila scary. 

p/s> i can see many people are different between their real life and fesbuk life. maybe fesbuk is the new tv channel where many actor and actress are born. fake oh fake...=_='

goodbye..baby goodbye!

4 comments:

Aien Not Alien

rahsia yang diketahui bukan rahsia lagi...

'rahsia memang dibuat untuk dibocorkan pun. cuma lambat atau cepat ja, you choose' LIKE.

nuyui a.k.a miss YUI

wah..berubh2 kan..

dh tau,tu bkn namanya rahsia tu..

IqaNi

oh btul tu! luar ckp lain, dlm fb ckp lain. tpi, tkde lah semua org. cuma agak rmai. maybe.

mikeyvio

yeah. not all. but most of time, almost 2 it. :)