Sunday, December 4, 2011

tak boleh tidoq!

adus...hang bajet macam kuat sangat nak tengok cerita hantu. sekali tengok, naaahh!! tak boleh tidur. padan muka aku! haha..alih sana alih sini badan still tak boleh tidur. bukak lappy cari surah-surah untuk dibukak dan didengar, konon boleh la tenang nak tidur. eeehhh...jenuh aku cari tak jumpa. adus...time aku nak dengar ni la tak jumpa..waaa...!! 

baca buku pon tak ngantuk-ngantuk lagi. lagi bertambah besar mata aku. huuu~ punya nak hilang kan ketakutan, bukak fb then chat dengan kawan-kawan. gila desperate aku! haha..mau tak nya, rumet aku tak balik malam ni. huuuu~ 

camni la keadaan aku bila tak boleh tidur. :(